Program Editia a VIII-a

Ca şi la precedentele ediţii,  publicul va avea prilejul să asculte renumiţi  artişti din Franţa, Rusia, Italia.Va reveni pe scena festivalului William Sabatier, care alături de bandoneonul  său a fost aplaudat de fiecare dată la scenă deschisă. Interpret şi compozitor, W.Sabatier a cântat alături de mari orchestre ale lumii, fiind recunoscut pentru modul cu totul special de interpretare a tangoului.

De asemenea, va fi prezent pe scena festivalul ansamblul „Concertino”, din Republica Moldova, cunoscut deja în multe ţări pentru modul în care adaptează cele mai diverse genuri muzicale-clasic,world,jazz, modern ,folk- pentru acordeon.Deja  cei  zece tineri şi talentaţi interpreţi  au obţinut 15 trofee la concursuri europene de acordeon şi au colaborări cu maeştri ai interpretării şi compoziţiei acordeonistice-R.Galliano,F. Marocco,Diet Paris –Moscou etc. Stilul interpretativ al ansamblului şi-a adjudecat deja un renume- „Energizant Concertino”.

Deschiderea festivalului va  fi găzduită de Sala Restaurantului „Miorita”,dinPloiesti , vineri- 4 octombrie, ora-19.

Cea de-a două zi a festivalului se va desfăşura  în Bucureşti, la Teatrul „Odeon”,sambata-5octombrie,

Ora -19.

Alături de artiştii străini invitaţi,  Emy Drăgoi va urca pe scena festivalului împreună cu trupa sa „Jazz Hot Club”, pregătind momente speciale de  interpretare şi componistice pentru noua sa întâlnire cu publicul. 

artisti